Po izobrazbi diplomirani varnostni inženir. A srce in življenjska pot sta mu namenila marsikatero drugo vlogo : kmetovalec, oče, naravni graditelj.

Svoje spoznavanje naravne gradnje, ki zdaj zavzema ogromen del njegovega življenja, je začel kot prostovoljec pri izgradnji naravnega doma s Kristijanom Zverom, ki je tudi ustanovil podjetje Naravna gradnja. Tako je z njim pridobil znanje za gradnjo slamnatih hiš in bil v podjetju dve leti tudi zaposlen.

Leta so minila, ambicije so postajale večje. Spoznanje z Antonom Pugljem, Gnezdo d.o.o., je prineslo nova usposabljanja in znanja ter veščine predvsem na dodelavi ilovnatih ometov ter pri izdelavi tadelakta, stuccolustra, barvanja z naravnimi barvami.

Z nakupom kmetije in uresničevanjem naravne gradnje za svojo družino, se je pojavila močna želja tudi po samostojni poti dela za druge. Tako je odprl dodatno dopolnilno dejavnost na kmetiji in postal nosilec le-te ter pridobil certifikat o domači obrti za svoje usluge in izdelke.

Zaradi velike želje po uporabi slovenske ilovice, je razvijal postopek pridelave ilovnatega prahu na čim bolj sonaraven način. Po večkratnem testiranju je pripravil kakovostni material za ilovnate omete in naravno gradnjo iz ilovice.

Njegova raziskovalna žilica in želja po čim bolj kakovostnih materialih mu ne dasta miru. Tako je poleg ilovnatega prahu pripravil dekorativni omet, katerega glavna prednost je veliko večja trdnost v primerjavi z ostalimi ilovnatimi ometi. Njegov naslednji raziskovalni projekt so ilovnate barve.

Sedaj so naše poti odprte in pripravljene, da se srečajo z vašo.

Posodabljamo tradicijo.